Επιθεώρηση του Στόλου εν πλω επί της φρεγάτας «ΥΔΡΑ», στον Σαρωνικό Κόλπο, πραγματοποίησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Την πρόεδρο της Δημοκρατίας υπεδέχθη στην Ακτή Μιαούλη του λιμένος Πειραιώς και συνόδευσε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Δείτε φωτογραφίες:










Παρέστησαν επίσης ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ, καθώς και τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :