Μετά το "I'm Hellene" η Μουτσάτσου επιστρέφει με ένα ακόμη δυναμικό βίντεο: “Ο κόσμος μια επιχείρηση”. Δείτε τη νέα της δημιουργία σχετικά με την οικονομική κρίση του πλανήτη.

Το νέο της βίντεο ονομάζεται "Ο Κόσμος είναι μία Επιχείρηση, δεσποινίς Katmouts", και φυσικά όπου Katmouts Κατερίνα Μουτσάτσου.

Όπως το “I'm Hellene”, έτσι και αυτό είναι μια διασκευή που αποτελεί φόρο τιμής στην 36-ετών ταινία του Σίντνεϋ Λουμέ "Το Δίκτυο" (The Network, 1976), ταινία προφητική ως προς τη θεωρία της για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος σήμερα.

Σύμφωνα με την Ελληνίδα ηθοποιό, η συγκεκριμένη σκηνή αναφέρεται στην κρίση της Ευρωζώνης και διακωμωδεί τον ρόλο που παίζουν οι Διεθνείς Τράπεζες - και όχι μόνο - σε Kυρίαρχα Έθνη (σαν την Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες), μέσω του ληστρικού δανεισμού σε αυτές, δανεισμό τον οποίο τελικά καταβάλλουν οι Λαοί.

Δείτε το βίντεο της... Katmouts όπου στην κάτω μπάρα του youtube πατώντας την επιλογή «cc» μπορείτε να βάλετε υπότιτλους (αγγλικούς και ελληνικούς). Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό κομμάτι από το The Network, που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την Μουτσάτσου.
gazzetta.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :