«Η αριστεροκρατία έχει οδηγήσει την Ελλάδα στη χρεοκοπία»

«Η αριστεροκρατία έχει οδηγήσει την Ελλάδα στη χρεοκοπία»


«Η αριστεροκρατία έχει οδηγήσει την Ελλάδα στη χρεοκοπία», είπε νωρίτερα μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ένταση το πρωί στη Χαλυβουργία. Ο βουλευτής της Ν.Δ. υποστήριξε επίσης ότι ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στη Χαλυβουργία είναι αγκαλιά με τον Κασιδιάρη. «Τώρα από ό,τι κατάλαβα αγκαλιά με  τη Χρυσή Αυγή είναι και ο Στρατούλης. Θερμά συγχαρητήρια», είπε ο Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι το ΠΑΜΕ αντί να συμμορφωθεί με τη δικαστική απόφαση , επέβαλε διά της βίας την άποψη του.

«Οι του ΠΑΜΕ με ρόπαλα απειλούν τους εργαζόμενους», είπε ο βουλευτής που στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν έδωσε το παρόν στη Χαλυβουργία για λόγους δημοσιότητας, απάντησε ότι πρόσθεσε τη δική του φωνή στην προσπάθεια των εργαζομένων να μη χάσουν τη δουλειά τους. «Δεν μπορώ να μένω αδιάφορος όταν ένας οικογενειάρχης με τρία και τέσσερα παιδιά, μου λέει, κύριε θέλω να δουλέψω», είπε ο Γεωργιάδης για να προσθέσει: «Σιγά μη ζητήσω την άδεια …Σήμερα δόθηκε ένα μήνυμα ότι στην Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει το ΠΑΜΕ ότι θέλει και ότι η Ελλάδα δεν θα είναι στο έλεος του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής».
lifo

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :