Χρειαζόμαστε:
200γρ ημίγλυκη σοκολάτα
125γρ βούτυρο
200γρ ζάχαρη
2 αυγά
βανίλια
200γρ αλεύρι
1κ.γ. μπαίκιν πάουντερ
λίγο αλάτι
150γρ χοντροκομμένα καρύδια
Βάζουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε κατσαρολάκι και το λιώνουμε σε μπαίν μαρί.Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά,προσθέτουμε ζάχαρη,ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.Προσθέτουμε τα αυγά και το άρωμα βανίλιας στην κρεμά της σοκολάτας και ανακατεύουμε όλα μαζί.Προσθέτουμε το αλεύρι,το μπαίκιν και το αλάτι ανακατεύοντας ώσπου να γίνει μια λεία ζύμη.Προσθέτουμε και τα καρύδια.Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόχαρτο και ρίχνουμε τη ζύμη.Ψήνουμε για 50' στους 180C.Τα βγάζουμε από το φούρνο,αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια.
http://cookwithlori.blogspot.gr/
Σχολιάστε :