Δαναέ, αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί (http://bit.ly/Rq9anV ) και με τον «κουρασμένο»... Ο καλός και άξιος Καραμανλής που δεν τον άφηναν οι καρεκλοκένταυροι της ΝΔ να εφαρμόσει το μεγαλόπνοο έργο του!
Το ίδιο έργο και πάλι με τον Σαμαρά, «να περιμένουμε όλοι από τον Πρωθυπουργό να γίνει χίλια κομμάτια, που έχει γίνει ούτως ή άλλως, να τα προλάβει όλα και οι ρεμπεσκέδες να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου».
Ξυπνάτε ρεεε... Σημαδεμένη είναι η τράπουλα και στημένο το παιχνίδι... Πιονάκι της παγκόσμιας διακυβέρνησης ο κ. Κομανέτσης, ταγμένος να διαλύσει την Ελλάδα και να την παραδώσει επιδόρπιο στις ορέξεις της νέας τάξης και του τοκογλυφικού κεφαλαίου.
Καλά θα κάνετε εν τοιαύτη περιπτώσει εκεί στο «κατηφορίζων antinewes» αντί να γράφετε τις περισπούδαστες παπαριές σας, να πάτε καλύτερα να μαζεύετε βρούβες και να δούμε αν και γι αυτό είστε ικανοί! Που δεν το βλέπω δηλαδή... Στο ξεσκονιστήρι και στο γλύψιμο, μάλιστα... Εκεί είστε Ολυμπιονίκες!!!
Όσον αφορά στο «δαφνοστεφανωμένο» εκλεκτό σας και «σωτήρα» της Ελλάδα, όπου να ‘ναι καταφθάνει το ελικόπτερο για να τον παραλάβει, εκτός και δεν προλάβει, οπότε τον βλέπω να κρέμεται ανάποδα στην πλατεία Συντάγματος...
http://harryklynn.blogspot.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :