
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100γρ κουβερτούρα
150γρ βιτάμ
2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
1 κούπα τριμμένο φουντούκι
Πως το κάνουμε:
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί.
- Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
- Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
- Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι ετοιμο.
sintagespareas
Σχολιάστε :