Φίλες και φίλοι, Αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι είναι σημαντικό να βοηθάμε και να ενισχύουμε ο ένας τον άλλο ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Φίλες και φίλοι,
Αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι είναι σημαντικό να βοηθάμε και να ενισχύουμε ο ένας τον άλλο ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια.
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει επηρεάσει ιδιαίτερα κάποια άτομα και οικογένειες που έχουν χάσει πρόσφατα τη δουλειά τους ή βρέθηκαν σε πολύ δυσχερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα με τρόπο ώστε να μη μπορούν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες ακόμα και στο θέμα της διατροφής.
Η Μητέρα Γη, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και στήριξης αυτών των ατόμων, καλεί τα μέλη της να συνεισφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα ή άλλα είδη απαραίτητα για τη διαβίωση (κατάσταση προτεινόμενων ειδών πάνω στο κουτί προσφορών) στο Στέκι των Πολιτών (Α πάρ. Βότση 5 στην Κατερίνη - εκεί που πραγματοποιείται το Δίκτυο Ανταλλαγών), τα οποία θα προσφέρονται σε συνανθρώπους μας με πρόβλημα επιβίωσης.
Άτομα που, λόγω της τρέχουσας συγκυρίας, έχουν βρεθεί στη δύσκολη θέση να μη μπορούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους ή αυτές της οικογένειάς τους ή μέλη και φίλοι της Μητέρας Γης που γνωρίζουν άτομα με παρόμοια ανάγκη επιβίωσης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα για να συμπεριληφθούν στην Κατάσταση όσων βοηθούνται από την πρωτοβουλία αυτή.
Ιω 6988220707  (μετά τις 3 μ.μ. το απόγευμα)

Κωνσταντία 6988220808

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :