Παρά τις προσδοκίες για μία καλή χρονιά, το Κρητικό ελαιόλαδο συνεχίζει την καθοδική του πορεία στην τιμή του προϊόντος.

Παρά τις προσδοκίες για μία καλή χρονιά, το Κρητικό ελαιόλαδο συνεχίζει την καθοδική του πορεία στην τιμή του προϊόντος.

Οι προσδοκίες των παραγωγών έχουν εγκλωβιστεί καθώς το Κρητικό ελαιόλαδο παραμένει "καρφωμένο" λίγο πάνω από τα 2 ευρώ. Και όμως, όλα προμήνυαν μία ικανοποιητική χρονιά. Τόσο η ποιότητα όσο και η ποσότητα του ελαιολάδου στην Κρήτη είναι τέτοιες ώστε να "εκτοξεύσουν" την τιμή του προϊόντος.

Όμως, οι τιμές παραμένουν καθηλωμένες σε χαμηλά επίπεδα και δεν ξεπερνούν το 2,05 – 2,10 ευρώ το λίτρο. Το μείζον αυτό θέμα απασχόλησε το Σύνδεσμο Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης που αποφάσισε να αναλάβει δράση και να "τρέξει" τις εκκρεμείς υποθέσεις όπως είναι το ζήτημα με το ΠΟΠ Κρήτης (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), που εκκρεμεί δικαστικά στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Πηγή: prismanews.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :