Περίμενα,ειλικρινά,μήνες τώρα να ακούσω κάτι όντως ΣΟΒΑΡΟ που να βάλει εναντίον της υπόστασης Καμμένου,και ως φυσικό πρόσωπο και ως πολιτικό,βέβαια,ον!
Ο,τι εισέπραξα σχετικά είχε να κάνει με ένα ΜΟΝΙΜΟ μέχρι γελοιότητας και αθλιότητας ΑΝΑΜΑΣΗΜΑ γύρω από "κέρδη στο...Χρηματιστήριο" και από ένα "non paper" που αίφνης το επαναξιώνουν οι γνωστοί επιτήδειοι στα μεγαλοκάναλα,μηδέ της κρατικής τηλεόρασης εξαιρουμένης,στο όνομα μάλιστα ένος μετρ της "αξιοπιστίας",που στον ρόλο του ντελάλη της "ενοχής" Καμμένου περιδιάβαινε σήμερα όπου μικρόφωνα και κάμερες!
Εσχάτως δε, και για να αποτελειωθεί ο αμετανόητος,αθεράπευτος και συνεπώς ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΑΤΟΣ Καμμένος,βάλθηκαν οι Μνημονιακοί Γύπες να αναδείξουν την "πολιτική συγγένειά" του με τον...ΣΥΡΙΖΑ!
Τροφή,ΠΡΟΦΑΝΩΣ,για ηλίθιους και..αυνανιστές!
Λοιπόν,αρκετά περιμέναμε για να αποδειχτεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
Τώρα μας την πρόσφεραν νεοκόποι ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ!
Τώρα ξέρουμε γιατί βάλλεται με τόσο μένος και μίσος το Κίνημα των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"!
Επειδή είναι πλέον απόλυτα βεβαιωμένα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κατά του Μνημονιακού Συρφετού και Ολέθρου!
Απαιτούν πλέον ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το κεφάλι του Καμμένου οι Σαλώμες του Απατεωνισμού και οι πρόθυμοι Ηρώδηδες,δυστυχώς,βρέθηκαν πάλι!
ΟΜΩΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!
Δεν θα παραδώσουμε ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ!
Οι ΣΑΠΙΟΙ θα φύγουν!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!

[*Μας χρησιμοποίησαν για να αποφύγουν τις συμπληγάδες των Υπογραφών υπέρ του Μνημονίου!
COLPO GROSSO,δηλαδή!
Απαλλάχθηκαν,ως..."ανεξάρτητοι έλληνες",από την ρετσινιά των Μνημονιακών και τώρα επανερχονται,όπου τους καλοδεχτούν,για να το παίξουν...οσίες και παρθένες!
Να,λοιπόν,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ,στο ερώτημα "μα αφού ήταν να φύγουν τώρα,γιατί ήρθαν τότε;"
Ηρθαν,βαπτίστηκαν "αντιμνημονιακοί" και...βουρ πάλι για νέα κόλπα!]
ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ,λοιπόν!

Ευγένιος Παπαδόπουλος
Δημοσιογράφος,Συγγραφέας,Πολιτευτής

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :