Ενας σοβαρός άνθρωπος, μεγάλος καλλιτέχνης, επιλεγει επι σχεδόν 70 χρόνια που έζησε, να κρατάει την προσωπική του ζωή και τις ερωτικές επιλογές του μακριά από τα ματια του κόσμου. Προφανώς έτσι γούσταρε, ήταν επιλογή του. Και τώρα τον βγαζουν λεζάντα. Βρες το λάθος
Συνεχίζεται ο σάλος που ξέσπασε στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το σχόλιο που έκανε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Το facebook του κ. Κρανιδιώτη έχει γεμίσει με εκατοντάδες σχόλια, άλλα αρνητικά και άλλα υποστήριξης, ενώ σχολιάστηκε από τηλεοπτικές εκπομπές και προέκυψαν νέες κόντρες.

Η αρχή έγινε με την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα.

Το απόγευμα της ημέρας της πολιτικής κηδείας του ηθοποιού, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook: «Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να την δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη "χήρα" του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει».

Το σχόλιο προκάλεσε μεταξύ άλλων την έντονη αντίδραση τoυ Γιώργου Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είμαστε χώρα ομοφοβικών, τέλος. Εγώ ήμουν ΟΝΝΕΔιτης και ΔΑΠίτης, αλλά κάτι τέτοιοι άνθρωποι με έκαναν να πάω στα αριστερά. Τα ίδια σκ…α είναι όλοι. Είναι τα ίδια σκ…α πολιτικά όλοι. Φασίστας είναι ο άνθρωπος αυτός που λέει “αξύριστα χήρα” έναν άντρα».

Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα ήρθε νέα ανάρτηση-απάντηση του Κρανιδιώτη στο ζευγάρι του «Πρωινό».

«Με έβρισε ο Αντύπας, που ήταν στο κόμμα του Μάνου, με σήμα το βόδι. Το άντεξα. Με έβρισε το θυμωμένο πεκινουά στο μπαλκόνι, ο Χειμώνας. Το άντεξα. Με βρίσανε κι απειλήσανε με "ψόφους" κλπ, όλο το φασισταριό που καμώνεται την "πρόοδο". Το άντεξα. Αλλά ρε πού…η μου (με την καλή έννοια), να μου την πέσει κι ο Λιάγκας; Πόσα να αντέξω ο τάλας; Άμα μου την πέσει κι η καλλίπυγος Σκορδά, δεν ξέρω, θα είμαι σε αδιέξοδο.».

Ακόμα ένα σχόλιο, με τον πάντοτε σαρκαστικό τρόπο γραφής του Φαήλου Κρανιδιώτη, έχει αποσπάσει πολλά "like" και σχόλια:

«Όποτε πετυχαινετε την πολιτική ορθότητα, να μην ξεχνάτε ποτέ να σκουπισετε τα παπούτσια σας πάνω στα μούτρα της.
Κάνεις σκληρή κριτική σε gay ή διαφωνεις με μαλακιες που λένε ή κάνουν, είσαι "ομοφοβικός". Άμα δε το gay συμπίπτει με αριστεριλικι, σύμφωνα συμβιωσης, κλπ, τότε μιλάμε για τα Άγια των Αγίων να 'ούμ'. Με gay επιτρέπεται να διαφωνούμε μόνο για το αν μας αρεσει πχ ο τραχανάς. Άπαξ και διαφωνεις με άλλες συμπεριφορές ή την μοδερνα πολιτική αντζεντα τους, τότε αρχιζουν οι τσιριδες κι οι ταμπελες. Στα μέζεα μας.
Ενας σοβαρός άνθρωπος, μεγάλος καλλιτέχνης, επιλεγει επι σχεδόν 70 χρόνια που έζησε, να κρατάει την προσωπική του ζωή και τις ερωτικές επιλογές του μακριά από τα ματια του κόσμου. Προφανώς έτσι γούσταρε, ήταν επιλογή του. Και τώρα τον βγαζουν λεζάντα. Βρες το λάθος.»

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :