Το... εκρηκτικό του χαρακτήρα του επιβεβαιώνει με ανακοίνωση του κόμματός του, Τελεία, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.
Το... εκρηκτικό του χαρακτήρα του επιβεβαιώνει με ανακοίνωση του κόμματός του, Τελεία, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Γκλέτσος εαν η «Τελεία» ήταν κυβέρνηση, χθες θα είχε καταρρίψει τα τουρκικά F-16 που παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο.

Βέβαια δεν αναφέρει με ποιον τρόπο θα κατέρριπτε τα Τούρκικα F16 και θα διασφαλιζόταν ότι οι πιλότοι τους δεν θα σκοτώνονταν. Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα βέβαια αυτό, αλλά το σχολιάζουμε αφού συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση.

Είναι σίγουρα μια δήλωση που είναι στην σκέψη σχεδόν κάθε Έλληνα, αλλά η γραφικότητα του συγκεκριμένου προσώπου, την κάνει αυτόματα γελοία!

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου

«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, αν η ΤΕΛΕΙΑ ήταν κυβέρνηση, χτες με αεροναυτική συνεργασία θα κατέρριπτε τα έξι  F-16 που παραβίασαν τον Ελληνικό εναέριο χώρο. Και βέβαια θα κάναμε άμεση διάσωση, περισυλλογή στους πιλότους. Ήταν μοναδική ευκαιρία για μηνύματα εντός και εκτός Ευρώπης , εντός και εκτός ΝΑΤΟ».

(Η φωτογραφία είναι από τη συμμετοχή του ηθοποιού στη σειρά του Mega «Αέρινες Σιωπές»)

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :