Ο διορισμός έγινε στο πολιτικό γραφείο ως μετακλητού υπαλλήλου, της Έλενας Κουντουρά.
Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προέβη η Ραχήλ Μακρή στη σελίδα της στο Facebook.

Ο διορισμός έγινε στο πολιτικό γραφείο ως μετακλητού υπαλλήλου, της Έλενας Κουντουρά.

Διαβάστε τι έγραψε η Ραχήλ Μακρή:
Μετάφραση: διόρισε απόφοιτη λυκείου ως διευθύντρια του υπουργείου με αμοιβές διευθύντριας δημοσίου απόφοιτης πανεπιστημίου. Την ανώτατη δηλαδή αμοιβή στο δημόσιο χωρίς καν τυπικά προσόντα. Δεν ξεχνώ τις στιγμές που έκλαιγε στο γραφείο του Γιοβανόπουλου τότε γραμματέα της ΚΟ οταν αποφάσισα να φύγω από το κλουβί με τους ηλιθίους και καιροσκόπους να της δώσει τις επιτροπές μου και αυτή του εξωτερικού.
Ούτε οταν διάβαζε τα πρακτικά των επιτροπών για να καταλάβει τι λέει το νομοσχέδιο. Ζούμε στιγμές ιστορικές αμόρφωτοι και ανίκανοι στα ηνία της χώρας. Το παραμύθι πρέπει να ξαναγραφτεί: Η Αλίκη στην χώρα των .... (Βάλτε ότι σας αρέσει και ξαναγράψτε το).
 Η απόφαση του διορισμού...

Εντύπωση επίσης προκαλούν τα σχόλια στην συγκεκριμένη ανάρτηση για την Μανταλένα Παπαδοπούλου, πρόεδρο της νεολαίας των ΑΝ.ΕΛ.


Γράφει η Ραχήλ Μακρή:
Εχει και άλλο διόρισε σύμβουλο για αμυντικά θέματα την ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ όχι την γνωστή με την βάρκα την άλλη. Τον συμβουλεύει σε θέματα αντιμετώπισης κρίσεων για να μεταβαίνει στο ΝΑΤΟ. Γελάνε και οι πέτρες. Βέβαια το παραδάκι το δημοσιο πέφτει. Αμοιβές συμβούλου με μηδενικές γνώσεις.
 Οι αντιμνημονιακοί γιαλαντζί, τώρα δικαιώνονται!

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :