Μία άτυχη στιγμή είχε ο επικεφαλής της οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κροατία, Ιβάν Ζβόνιμιρ Τσίσακ, κατά τη διάρκεια βράβευσης του από την Πρόεδρο της χώρας, Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς. Συγκεκριμένα, την ώρα που πόζαρε για να βγει η αναμνηστική φωτογραφία, τον «πρόδωσε» το παντελόνι του και έπεσε, με αποτέλεσμα να μείνει με το εσώρουχο.
Μία άτυχη στιγμή είχε ο επικεφαλής της οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κροατία, Ιβάν Ζβόνιμιρ Τσίσακ, κατά τη διάρκεια βράβευσης του από την Πρόεδρο της χώρας, Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς.

Συγκεκριμένα, την ώρα που πόζαρε για να βγει η αναμνηστική φωτογραφία, τον «πρόδωσε» το παντελόνι του και έπεσε, με αποτέλεσμα να μείνει με το εσώρουχο.

Ο Τσίσακ φαίνεται να τα έχασε και να μην ήξερε πώς να αντιδράσει καθώς με αμηχανία κοιτούσε τα γυμνά του πόδια.


Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Πρόεδρος της Κροατίας στην προσπάθεια της να τον προστατέψει, έβαλε μπροστά του το βραβείο και συνεχίστηκε η φωτογράφηση.

Μην μπορώντας να πιστέψει τι του είχε συμβεί κράτησε το μεγάλο βραβείο μπροστά του, ώστε να αποφευχθούν οι αποκαλύψεις, μέχρι εκείνος να σκύψει και να σηκώσει το παντελόνι. Όμως οι φωτογραφικές μηχανές που ήταν σε ετοιμότητα, κατέγραψαν το στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του κόσμου.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :