Είναι η κακοποιημένη κουκλίτσα που προσπάθησε να την εξαφανίσει - ξεφορτωθεί ένας άνθρωπος που της φερόταν απαράδεκτα. Παρά τα όσα δεινά έζησε στα χέρια του, η ψυχούλα της παραμένει καθαρή, γεμάτη αγάπη... αγάπη που ζητάει να δώσει κι αγάπη που ζητάει να πάρει!!!





Είναι η κακοποιημένη κουκλίτσα που προσπάθησε να την εξαφανίσει - ξεφορτωθεί ένας άνθρωπος που της φερόταν απαράδεκτα.

Παρά τα όσα δεινά έζησε στα χέρια του, η ψυχούλα της παραμένει καθαρή, γεμάτη αγάπη... αγάπη που ζητάει να δώσει κι αγάπη που ζητάει να πάρει!!!

Σήμερα εμβολιασθηκε και αποπαρασιτωθηκε εσωτερικά κι εξωτερικά!!! Στην πολύ επείγουσα ανάγκη να βρεθεί άνθρωπος να την φιλοξενήσει, δεν προσφέρθηκε κανένας.... κι έτσι αναγκαστικά, η άγγελος της αποφάσισε έστω λίγες μέρες, όσο τα οικονομικά επιτρέπουν να πληρώσει φιλοξενεια σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης κατοικίδιων / αδέσποτων!!!

Είναι πανέμορφη, μάλλον καθαρόαιμο Γερμανικό ποιμενικό και μόνο 8 μηνών!!! Λατρεύει χάδια, βόλτες, αγκαλίτσες και γλυκόλογα!!!

 Πολύ τυχερός άνθρωπος θα είναι όποιος την υιοθετήσει και λαχταρούμε το τέλειο γι αυτήν!!!

 Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Θα δοθεί με τσιπ, υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας, και υποχρέωση στείρωσης σε μερικούς μήνες, μετά τον πρώτο οιστρικο κυκλο.

Οι ενδιαφερομενοι μπορούν να στείλουν με μήνυμα το mail τους και να συνεχίσουμε στα υπόλοιπα μόνο εάν ει ναι πραγματικά έτοιμοι να δεσμευθούν παντοτινή αγάπη με την ομορφιά μας. τηλ 6947126322

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :