Μια αναλυτικότατη περιγραφή για τους τύπους και τις τύπισσες που συναντάμε στο Facebook

ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥ ΜΠΟΥ…….
1.Homo celebrity . Γυναικα ομορφη , πριγκιπισσα με χιλιαδες αντρες ακολουθους, και μερικες γυναικες για πλακα. Συμπεριφερεται ως βασιλισσα σε υπηκοους. Σχολιαζει τα παντα, από σεξ μεχρι … Μητσοτακη !
2.Homo politicus . Αντρας πολιτικοποιημενος, βγαζει 30 ποστ την ημερα, και σχολιαζει τα παντα από ποδοσφαιρο , μεχρι την εξωτερικη πολιτικη της Γουατεμαλας. Ειδημων σε όλα!
3.Homo filodoxus. Γυναικα ή αντρας με μεγαλες πολιτικες φιλοδοξιες. Σχολιαζει τα παντα, ενιοτε πετυχημενα. Είναι εριστικος, και οποιος/α διαφωνει μαζι του/της, είναι φασιστας…. Δεν σχολιαζει ΠΟΤΕ σε αλλους τοιχους, τι τον/την περασετε κανενα τσολι ;
4.Homo Eroticus. Γυναικα , συνηθως χυμωδης (αλλιως και τσουπωτη..), ανεβαζει χιλιαδες φωτογραφιες από σεξυ εως προκλητικες. Αν τολμησει καποιος (μαλακας) να της την πεσει, εκδιωχνεται παραυτα… ψαχνει για πλουσιο γκομενο. :)
5.Homo Potamius. Ειμαστε 2, ειμαστε 3…. 
6.Homo Sirizeus. Αντρας ή γυναικα, συριζοοφερνει, και λεει προοδευτικες πιπεργιες Λεσβου βαθυστοχαστες και «αριστερες». Εμετικος/η μεχρις αηδιας…
7.Homo Sexouliarius. Κοινως πεφτουλας… δεν χρειαζεται άλλη περιγραφη 
8.Homo Pasokus …. Την κατσαμε την βαρκα.
9.Homo Dexius . Η Νεοδημοκρατικη αποψη της ζωης… δεν βαριεσαι, κανεις δεν είναι τελειος.


10.Homo Mirlus . Ελλην παραπονουμενος/η για τα παντα… Ποτε δεν είναι ευχαριστημενος/η, όλα του φταινε, και ολοι είναι προδοτες και αλητες. Ο ιδιος είναι προφανως τελειος/α.
11.Homo Sklavius . Αντρας, σκλαβος γυναικων. Συμφωνει σε όλα οσα λενε οι Homo Koyklakius, Homo Eroticus. Γλιτσας… μπλιαχ…
12.Homo Skylius . Γυναικα όλα τα σφαζω όλα τα μαχαιρωνω. Εχει δικιο σε όλα, συμπεριφερεται σαν σκυλα, σχολιαζει σαν σκυλα, μιλαει σαν σκυλα…. Και το χειροτερο είναι σκυλα.
13.Homo Kouklakius . Γυναικα , κουκλα ευαισθητη, αγνη, με ατιθαση ωραια ψυχη (λεμε τωρα, γιατι εγω τετοια γυναικα δεν εχω συναντησει..), ζημιαρα στα μπουζουκια.
14.Homo GAPious . απεριγραπτος/η...
15.Homo prixarxides . Γυναικες/αντρες γενικως (εξαιρουνται οι παρουσες....)
16.Homo filele. Νταξ κανεις δεν είναι τελειος. 
17.Homo Koultour. Η επιτομη της κουλτουρας! Οι γυναικες εχουν αξυριστες μασχαλες και τετοιο, ακουνε εντεχνο, ξερουν όλα τα ποιηματα, και δεν τους ξεφευγει καμμια ταινια από αυτές που κοιμασαι μολις ξεκινησουν. Οι αντρες είναι ιδιοι , χωρις… τετοιο :)
18.Homo Βοηθα Παναγιά. Γοητευτικη, επιθυμητη γυναικα. Παντα αυστηρή, δυσπρόσιτη, και δυναμικη, δυσκολη περιπτωση... Μην πλησιαζετε, θα πληγωθειτε :)
<3 Με την καλη την εννοια.
ΥΓ:Δεν διδονται διευκρινισεις στο ινμποξ...

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :