Κατά 150.000 δηλαδή πάνω από 50% μειώθηκαν τα νοικοκυριά που δηλώνουν εισόδημα άνω των 50 χιλ ευρώ μεταξύ του 2011 και του 2016, οδηγώντας σε απώλεια πλούτου 9 δις ευρώ και εσόδων άνω των 3 δις ευρώ (συν άλλο 1 δις περίπου ασφαλιστικές εισφορές). 
Η Ελλαδα του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει πλέον εφιαλτικά μυθιστόρημα της Αυαν Ραντ. Οι ικανότεροι να παράγουν πλούτο αποσύρονται από την οικονομία. Είτε φεύγουν στο εξωτερικό, είτε φεύγουν από την αγορά εργασίας αφού δεν συμφέρει πλέον να δουλεύουν, είτε εξαφανίζουν το φορολογικό προφίλ τους διαμορφώνοντας τις δραστηριότητές τους με τρόπο που να μην μπορεί να φορολογηθεί, είτε απλώς φοροδιαφεύγουν, επιλέγοντας να βυθιστούν στη μαύρη οικονομία. 
Η χώρα έχει μείνει έτσι χωρίς οικονομική ηγεσία. Κι αυτοί που πλήττονται χειρότερα από την εξέλιξη αυτή είναι οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, που λόγω έλλειψης θέσεων εργασίας που δημιουργούσαν αυτοί που έφυγαν, συντρίβονται από την ανεργία, την καθυστέρηση πληρωμών, την μαύρη εργασία (δεν υπαρχει ασπρη εργασία στην μαυρη οικονομία) και την υποαπασχόληση των 200 και 300 ευρώ. 
Ανακαλύπτουν έτσι βιωματικά την απάτη της κομπλεξικής αριστεράς που τους ζήτα να μισούν, να φθονούν και να εχθρεύονται τους ικανότερους στο όνομα της "πάλης των τάξεων". Γιατί η οικονομική παραγωγή για να γίνει επιτυχημένα απαιτεί, συμβίωση, συνεργασία και αλληλοσεβασμό. Το μίσος, ο φθόνος και η αλληλοϋπονόμευση, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην αμοιβαία καταστροφή. Την οποία πληρώνουν σκληρότερα οι πιο αδύναμοι κοινωνικά.
Η αριστερά ζει πολιτικά αναμοχλεύοντας το ταξικό μίσος, την φτώχεια και τη μιζέρια στην οποία οδηγεί ο διαρκής κοινωνικός εμφύλιος που επιδιώκει. Μέχρι να βρεθεί -από ιστορικό ατύχημα συνήθως- στην εξουσία οπότε και αποδεικνύεται ότι η αυταπάτη της ήταν κανονική και απολύτως καταστροφική απάτη.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :