Αν δεν βάλει και μία τεράστια φωτογραφία του καθενός στην είσοδο και την έξοδο να ξέρουμε για ποιόν τιτανοτεράστιο μιλάμε δεν λέει.

Μισές δουλειές τα βαφτίσια στα τούνελ της Κορίνθου - Πατρών. 
Αν δεν βάλει και μία τεράστια φωτογραφία του καθενός στην είσοδο και την έξοδο να ξέρουμε για ποιόν τιτανοτεράστιο μιλάμε δεν λέει. Επίσης καθ'όλο το μήκος του τούνελ πρέπει να υπάρχουν στιγμιότυπα από την ζωή του κάθε προσώπου. Και επειδή για τον Παπανδρέου δεν φτάνει ένα μόνο τούνελ προτείνω να δοθεί το όνομα του και σε κανα δυο ακόμη, ώστε να χωρέσουν όλα τα Σόδομα και Γόμορα.
Επίσης ξεχάσαμε τον Φύσσα που τον έχουμε κάνει λεωφόρο, άγαλμα, πλατεία, αλλα σε ένα τούνελ δεν αξιωθήκαμε να δώσουμε το όνομα του. Τέτοιοι τσίπιδες είμαστε.
Να υπενθυμίσω ακόμη ότι κάτι τούνελ στην Πατρών - Πύργου έχουν μείνει αβάφτιστα. Τώρα που τελείωσαν τα έργα και τα λεφτά και δεν θα έχουν οι Σπρίτζιδες τί να κάνουν να κοιτάξουν να τα βαφτίσουν και αυτά, γιατί είναι αμαρτία να μείνουν έτσι. 
Θέλουμε τούνελ με προσωπικότητα.
Ελένη Παπαδοπούλου

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :