Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτε λιγότερο από το να ρίξουμε αυτό το καθεστώς. Σοκαριμένος ο διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών Νικόλας Βουλέλης έθαψε περίτεχνα την εκρηκτική συνέντευξη της Ζωής κάτω αριστερά στο πρωτοσέλιδο. Κι όμως η συνέντευξη ήτο φωτιά και λαύρα μια και ανάμεσα στα άλλα χαρακτηρίζει τον Τσίπρα «προδότης και ξεφτίλας».
Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτε λιγότερο από το να ρίξουμε αυτό το καθεστώς.

Σοκαριμένος ο διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών Νικόλας Βουλέλης έθαψε περίτεχνα την εκρηκτική συνέντευξη της Ζωής κάτω αριστερά στο πρωτοσέλιδο. Κι όμως η συνέντευξη ήτο φωτιά και λαύρα μια και ανάμεσα στα άλλα χαρακτηρίζει τον Τσίπρα «προδότης και ξεφτίλας».


Η ειλικρίνεια δεν είναι βρισιά ισχυρίζεται σε συνέντευξή της, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, υπερασπιζόμενη σθεναρά τους χαρακτηρισμούς της για τον Αλέξη Τσίπρα, ως «προδότης και ξεφτίλας».


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και νυν επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, ερωτηθείσα για τους χαρακτηρισμούς της προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού, που ενδεχομένως να αγγίζουν και τα όρια της ύβρης δήλωσε «Λέω αυτό που πιστεύω. Η ειλικρίνεια δεν είναι βρισιά. Είναι υποκρισία να καλλωπίζεις λεκτικά πράξεις αποτρόπαιες και αποκρουστικές. Είναι προδότης αυτός που παραβιάζει τη λαϊκή εντολή και παραδίδει τη χώρα στα κοράκια για την καρέκλα του».


Αιτιολογώντας δε τα λεγόμενά της εξήγησε πως «Είναι ξεφτιλισμένος αυτός που έλεγε «θα περάσει πάνω από το πτώμα μου όποιος πουλήσει την ΕΥΔΑΠ, τη ΔΕΗ, τον ΟΛΠ, τον ΟΛΘ, τα λιμάνια, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τις τράπεζες, τα αεροδρόμια, το Ελληνικό» και σήμερα τα χαρίζει όλα αυτά και ό,τι άλλο έχει απομείνει. Διαφωνεί κάποιος σε αυτό; Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και προδότης και ξεφτιλισμένος. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Το ίδιο θα του έλεγα και κατά πρόσωπο».
Στο περιθώριο της συνέντευξης η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε και για τις δημοσκοπήσεις που τη θέλουν να μπαίνει οριακά στη Βουλή.


«Δεν ασχολούμαι με τις δημοσκοπήσεις. Δεν τις πίστεψα ποτέ. Είδαμε πώς δούλεψαν και στο δημοψήφισμα και μέχρι τα exit polls ακόμα, για να έρθει ήπια ο θρίαμβος και να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος. Ούτε κίνητρό μου είναι το να μπούμε απλώς στη Βουλή».


«Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτε λιγότερο από το να ρίξουμε αυτό το καθεστώς. Αυτό δεν γίνεται με παραδοσιακές συνταγές και εκλογομαγειρέματα ούτε με την αγωνία της πολιτικής επιβίωσης» κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :