Πάνω από 25 νεκρά ΠΑΙΔΑΚΙΑ, 15χρονα από βόμβα που περιείχε μέσα καρφιά
Θέλω να γράψω πολλά μπινελίκια για εσάς τους "δεξιούς" της ΝΔ και περισσότερο από όλους για το Βορίδη που βγήκε πρωί πρωί για να μας πει ότι δεν πρέπει να περιθωριοποιήσουμε τους μουσουλμάνους γιατί τότε θα κάνουν χειρότερα και συγκρατιέμαι με το ζόρι. Τι σκ@τά έχετε πάθει μέσα στη ΝΔ; Έχετε κολλήσει όλοι αριστερίλα σαν το μλκ το πρόεδρο σας; Μυαλό δεν έχετε στο κεφάλι σας καθόλου;

Πάνω από 25 νεκρά ΠΑΙΔΑΚΙΑ, 15χρονα από βόμβα που περιείχε μέσα καρφιά, βίδες και μπουλόνια για σκοτώσει όσο περισσότερα ΠΑΙΔΑΚΙΑ μπορούσε ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ βομβιστής. ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ ρε κάφροι, ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ, σαν κι αυτά τα δικά τους "παιδάκια", που κλαιγόσασταν ότι πνίγονταν στο Αιγαίο. ΠΑΙΔΑΚΙΑ που ήθελαν να ζήσουν όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας τους ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Μπάσταρδοι όλοι σας που το μόνο που κάνετε είναι να δικαιολογείτε το σκουπιδαριό του Ισλάμ που μας φορτώθηκε για να το ταΐζουμε και μας κατακλέβει, διακινεί ναρκωτικά, κάνει πουτ@νες τα δικά του παιδιά, μας βιάζει και μας δολοφονεί και όλα αυτά στις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣ. Αντί να βγείτε μπροστά για να ξεκουμπιστεί το σκουπιδαριό και να πάει στις χωματερές του, να ξεβρωμίσουμε και να αναπνεύσουμε βγάζετε "δεκάρικους" για τους χαχόλους που σας ακούνε.

Άι σιχτιρ πρωινιάτικα ζώα ε ζώα αλλά καλά μας κάνετε γιατί ακόμα δεν έχουμε βγει έξω να σας κρεμάμε από όπου βρούμε. Πρώτα εσάς και μετά τα φιλαράκια σας τους Ισλαμοκάφρους. Αν ήταν τα δικά σου παιδάκια, Βορίδη, να δω τι θα έκανες. Μας έχετε πρήξει πια, μας ανεβάζετε καθημερινά το αίμα στο κεφάλι. Έχετε γίνει χειρότεροι και από τα καθίκια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :