Τις καλύτερες των εντυπώσεων αφήνει με τις παρουσίες της η αποστολή της Κατερίνης που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Παγκόσμια Μαθητιάδα η οποία διεξάγεται στο Klagenfurt της Αυστρίας!
Τις καλύτερες των εντυπώσεων αφήνει με τις παρουσίες της η αποστολή της Κατερίνης που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Παγκόσμια Μαθητιάδα η οποία διεξάγεται στο Klagenfurt της Αυστρίας!

Αποτελεί τιμή για τα Ελληνόπουλα, η κοινή διαπίστωση πως τα παιδιά της Κατερίνης χωρίς να είναι προεπιλεγμένα όπως αυτά άλλων περιοχών, κάνουν μια εξαιρετική παρουσία τόσο στα ομαδικά, όσο και τα ατομικά αγωνίσματα.

Στους αγώνες της Παρασκευής έκλεψαν την παράσταση οι αθλητές του στίβου που με πολύ καλές επιδόσεις στα αθλήματα τους, σάρωσαν τα μετάλλια στους αγώνες τους και απέδειξαν τα προαναφερόμενα! Μια παρουσία των κοριτσιών και των αγοριών της αποστολής του στίβου, που γέμισε με χαμόγελα όλη τη γαλανόλευκη αποστολή που συμμετέχει σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές γιορτές της Ευρώπης και του κόσμου γενικότερα.

Χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο παρέλασαν την Παρασκευή το βράδυ από το 35.000 θέσεων γήπεδο του Klagenfurt. Ανάμεσα τους και τα Ελληνόπουλα που πέρασαν μέσα από τον αγωνιστικό χώρο με την σημαία μας να κυματίζει μπροστά και τον εθνικό μας ύμνο να παίζει στα ηχεία του γηπέδου!

Πολύ μεγάλη εντύπωση έκανε σε οικοδεσπότες και άλλες ξένες αποστολές η αγάπη και η φροντίδα του ενός εκ των διοργανωτών, του απίστευτου Herbert Gaggl, δημάρχου της αδελφοποιημένης με την Κατερίνη πόλης Moosburg που είναι σχεδόν κολλητά με το Klagenfurt.


Ο φανταστικός αυτός άνθρωπος που βρίσκεται με κάθε τρόπο συνεχώς κοντά στην Ελληνική αποστολή, δε δίστασε να πάρει την Ελληνική σημαία στα χέρια του μέσα στο στάδιο και στην κερκίδα των Ελλήνων και στη συνέχεια να φωτογραφηθεί μαζί τους!!

Φοβερή η παρουσία της ομάδας μπάσκετ απέναντι σε Αμερικάνους και Γερμανούς, τεράστιες εμφανίσεις των αγοριών και των κοριτσιών στο χάντμπολ, πολύ καλή παρουσία των κοριτσιών στο βόλεϊ και αήττητοι οι παίκτες της ομάδας ποδοσφαίρου με μια ισοπαλία και μια νίκη για τους νεαρούς Έλληνες αθλητές και αθλήτριες της αποστολής μας, που γράφουν την δική τους όμορφη και γοητευτική ιστορία στα γήπεδα της Αυστρίας!

Τέλος αξίζει και πρέπει να αναφερθεί η συνεχής παρουσία των ανθρώπων του Δήμου Κατερίνης, που βρίσκονται συνεχώς και με κάθε τρόπο δίπλα στα παιδιά και τους συνοδούς, λύνοντας οποιοδήποτε πρόβλημα ενδεχόμενα μπορεί να προκύψει!

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :