Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Α
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισαν την επ' αόριστον διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας με την εισβολή του  Ιβάν Σαββίδη.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο κ. Βασιλειάδης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η δήλωση Βασιλειάδη

«Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για να εξυγιάνει τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν περισσότερα να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν θα διακινδυνέψουμε να χαθεί αυτή η προσπάθεια.
Αναλαμβάνοντας όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος. Υπό αυτό το πρίσμα, αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου. Δεν θα ξανα-ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν υπάρχει σαφές πλαίσιο κανόνων συμφωνημένο από όλους. Τα πάντα είναι στο τραπέζι και θα κάνουμε συζητήσεις με όλους, εφόσον δεν αναλάβει κανείς τις ευθύνες του».

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :