Λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν σχηματίσει διάφορες ομάδες έξω από το λιμάνι της Πάτρας κάνουν οργανωμένες επιθέσεις ακόμα και μέσα στο λιμάνι επιδιώκοντας να κρυφτούν σε κάποια νταλίκα που θα τους εξασφαλίσει την έξοδο από την χώρα προς τα λιμάνια της Ιταλίας.
Πάτρα Μάιος 2018.

Λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν σχηματίσει διάφορες ομάδες έξω από το λιμάνι της Πάτρας κάνουν οργανωμένες επιθέσεις ακόμα και μέσα στο λιμάνι  επιδιώκοντας να κρυφτούν σε κάποια νταλίκα που θα τους εξασφαλίσει την έξοδο από την χώρα προς τα λιμάνια της Ιταλίας.

Οι Πολιτεία απών παντου. Λιγοστοί λιμενικοί προσπαθούν με τα οχήματά τους να τους αποθαρρύνουν αλλά όπως βλέπετε και στο βίντεο χωρίς κανένα αποτέλεσμα,διότι οι λαθρομετανάστες έχουν φτάσει σενα σημείο που απαξιώνουν εντελώς τις αρχές ,γνωρίζοντας ότι δεν τους κάνουν τίποτα.

Δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι εντολές απο τα αρμόδια Υπουργία προς τις Λιμενικές Αρχές ,αλλά σίγουρα δεν είναι δραστικές για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο.

Ένα φαινόμενο το οποίο στην τελική την πληρώνει ο Αυτοκινητιστής ο μεροκαματιάρης,γιατί όπως είναι γνωστό εάν βρεθεί κάποιος λαθραίος μέσα στην νταλίκα του,οι Λιμενικές αρχές προχωρούν στην κατάσχεση του οχήματος και σε μήνυση κατά του ανυποψίαστου οδηγού.

Κύριοι, υπεύθυνοι αυτού του φαινομένου. Πότε θα λάβετε επιτέλους δραστικά μέτρα για να αντιμετωπίσετε αυτό το πανηγύρι που εξελίσσεται κάθε μέρα στο Λιμάνι της Πάτρας; Υπάρχει κάποιος που νιώθει υπεύθυνος; κάποιος που θέλει να προστατέψει την περιουσία των Ελλήνων αυτοκινητιστών;

Το σαιτ δεν θέλει να αναφέρει άλλες πτυχές του θέματος με τους λαθρομετανάστες και το κεφάλαιο Πατρα..Μιλάνε για μεγάλες μπίζνες με αυτούς,μια τεράστια ανοχή που δείχνουν όλες οι Αρχές προς τις παρανομίες τους,μια περιοχή πραγματικά γκέτο που έχουν δημιουργήσει κοντά στο Λιμάνι, διεκδικούν περιοχές ακόμα και με δολοφονίες μεταξύ τους,ακόμα και ερωτικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι λαθραίοι έναντι αμοιβής σε πλούσιες κυρίες και κυρίους της περιοχής ..

Γνωρίζουμε πολύ καλά οτι οι Αρχές έχουν καταγράψει  και γνωρίζουν όλη την δομή πως λειτουργούν οι διάφορες ομάδες μέσα και έξω από το Λιμανι. Αλλα κάποιοι τους έχουν δεμένα τα χέρια..

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :