Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δώσει επειγόντως πολιτικό σωσίβιο στην Ανγκελα Μέρκελ, θυσιάζοντας την Ελλάδα! Οπως είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στους «Financial Times»,
Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δώσει επειγόντως πολιτικό σωσίβιο στην Ανγκελα Μέρκελ, θυσιάζοντας την Ελλάδα! Οπως είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στους «Financial Times», είναι «ανοιχτός» σε ειδική συμφωνία με το Βερολίνο για να μειωθούν οι «δευτερογενείς μετακινήσεις» των προσφύγων που φτάνουν στα νότια σύνορα της Ε.Ε., αλλά έπειτα ταξιδεύουν προς τον Βορρά, στη Γερμανία. Με λίγα λόγια, οι Γερμανοί θα μας στέλνουν πίσω όσους λαθρομετανάστες εντοπίζουν στο έδαφός τους και έχουν εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ενωση μέσω Ελλάδος.

Η πατρίδα μας πρόκειται να δεχτεί τεράστιο αριθμό αλλοεθνών και αλλοθρήσκων, αλλοιώνοντας οριστικά και αμετάκλητα την πληθυσμιακή σύνθεσή της, για να μπορέσει ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει το καλό παιδί στη Μέρκελ, η οποία είναι έτοιμη να γκρεμιστεί από την κυβέρνηση, αν δεν ικανοποιήσει τις αξιώσεις του κυβερνητικού εταίρου της στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Ο πρωθυπουργός, όπως πριν από όλες τις εθνικές καταστροφές που έχουν συμβεί επί των ημερών του, είναι καθησυχαστικός. Στη συνέντευξη ανέφερε ότι «μόνο πενήντα με εκατό άτομα τον μήνα περνούν τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας». Συμπλήρωσε δε πως μια συμφωνία αυτού του είδους με τη Γερμανία «δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς».

Το «εμάς» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός σε αυτήν τη συνέντευξη είναι παραπλανητικό, επειδή με τις αποφάσεις του έχει αποδείξει ότι σε αυτό δεν περιλαμβάνει τους Ελληνες.

Δεν ρώτησε τους πολλούς για την προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια, τσαλαπάτησε την ψήφο των Ελλήνων στο δημοψήφισμα του 2015, περιφρονεί την άποψη της πλειονότητας για το θέμα της λαθρομετανάστευσης και δεν ενδιαφέρεται να εναρμονιστεί με τη βούληση της κοινής γνώμης για τον εθνικό και θρησκευτικό χαρακτήρα του ελληνικού κράτους.

Τώρα, ο κ. Τσίπρας, για να προωθήσει παγκοσμιοποιητικούς σχεδιασμούς και για να κάνει εξυπηρέτηση στην κυρία Μέρκελ, είναι έτοιμος να κάνει την Ελλάδα μια φαβέλα γεμάτη ξένους εποίκους και εξαθλιωμένους Ελληνες.

Εμείς, όμως, οι Ελληνες, δεν θέλουμε τη μετατροπή της ιερής πατρίδας μας σε χώρο αποθήκευσης λαθρομεταναστών.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :