ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10:07

Συνελήφθη με το πρώτο φως της μέρας και δεύτερος δράστης από το περιστατικό στον Κόκκινο Μύλο, ενώ έχει εντοπιστεί και τρίτο άτομο.

Υπενθυμίζεται πως η επιχείρηση της Αστυνομίας στο Κόκκινο Μύλο στήθηκε μετά τα μεσάνυχτα λίγο μετά από τα πυρά που δέχθηκαν άνδρες της ομάδας Δίας.




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο1: 30

Οι αστυνομικοί  πριν από λίγα λεπτά κατάφεραν και συνέλαβαν τον έναν  δράστη στο Κόκκινο Μύλο. Ο έτερος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει κρυφτεί στο νεκροταφείο.
Υπενθυμίζεται πως η επιχείρηση της Αστυνομίας στο Κόκκινο Μύλο στήθηκε μετά τα μεσάνυχτα λίγο μετά από τα  πυρά που δέχθηκαν άνδρες της ομάδας Δίας από τους συγκεκριμένους δράστες.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΟ: 48
 Στο σημείο όπου γίνεται η ανταλλαγή πυροβολισμών έχει φθάσει η ομάδα επιφυλακής της ΕΚΑΜ (ειδική κατασταλτική αντιτρομοκρατική μονάδα) αποτελούμενη από τέσσερις άνδρες, ενώ ετοιμάζονται να πάνε στο σημείο όπου γίνεται η «μάχη» άλλοι έξι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ, που έχουν ανακληθεί για υπηρεσία.
Η τετράδα που πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών είναι Αλβανοί κακοποιοί με καλάσνικοφ και οι οποίοι έχουν οχυρωθεί στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Στις 11.45 κοντά στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Φιλαδέλφειας άγνωστα άτομα έριξαν ριπές με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι κακοποιοί ταμπουρώθηκαν και εξακολούθησαν να πυροβολούν.
katohika

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :