Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση προωθεί την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ προβάλει η ΓΕΝΟΠ και δηλώνει ότι «και ετοιμάζεται να δώσει τη “μητέρα όλων των μαχών”

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση προωθεί την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ προβάλει η ΓΕΝΟΠ και δηλώνει ότι «και ετοιμάζεται να δώσει τη “μητέρα όλων των μαχών” για να προστατέψει την επιχείρηση του ελληνικού λαού, με την τεράστια προσφορά σε εθνικό, κοινωνικό, οικονομικό και εργασιακό επίπεδο».

Σύμφωνα με τη ΓΕΝΟΠ, μετά την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σύμφωνα με την οποία καταργείται η υποχρέωση του κράτους να διατηρεί ποσοστό 51% στο μετοχικό κεφάλαιο της επιχείρησης, «η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού της για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ».

«Με τροπολογία στη Βουλή (15/10/2012) ικανοποιεί την απαίτηση του ΤΑΙΠΕΔ, με πρόεδρο τον κ. Αθανασόπουλο, για άμεση πώληση μετοχών ποσοστού 17% σε πρώτη φάση ή την παραχώρηση της ΔΕΗ, που είναι η ναυαρχίδα της εθνικής οικονομίας, σε στρατηγικό επενδυτή, ίσως γερμανικής καταγωγής» προσθέτει η ΓΕΝΟΠ και σημειώνει ότι «θα σταθεί εμπόδιο σε αυτά τα σχέδια».
 tovima.gr

Μαντατοφόρος

Ο MadatoForos δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Σχολιάστε :